Nieuw: Zomerbehandelingen

Verbeter je huid ook in de zomerperiode (zonder extra risico op zonschade)

Ook in de zomer wil je jouw huid verbeteren of onder controle houden, maar helaas zijn veel behandelingen niet geschikt wanneer de zon actief aan het schijnen is. Om alsnog huidverbetering te kunnen realiseren in de zomer hebben wij speciaal voor deze tijd van het jaar behandelingen ontwikkelt vol met actieve werkstoffen die juist geschikt zijn wanneer het warm en zonnig weer is! Al deze werkstoffen hebben wij verwerkt in onze zomerbehandelingen.

Heb jij last van een van onderstaande huidproblemen? dan is een van de zomerbehandelingen zeker geschikt voor jou:

Melasma

Acne met roodheden en ontstekingen

Huidveroudering, zoals lijntjes, rimpels en huidverslapping

Doffe huid

Andere oneffenheden

Tevens is deze behandeling geschikt wanneer je behoefte hebt aan een effectieve boost, ook zonder specifiek huidprobleem.

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij Huid Rotterdam uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.

Elke zomerbehandeling richt zich op een ander huid probleem. De volgende zomerbehandelingen zijn mogelijk:

Vitamine C Refresh (opfrisser voor alle huidtypes)

De hoog geconcentreerde en pure vorm van vitamine C zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de huid verfrist. Ook maakt de peeling de huid weerbaarder voor zon, waardoor minder snel zonschade optreedt in de huid.

Deze peeling kan lichtjes prikkelen maar is verder erg mild. Mogelijk treedt tijdens de peeling lichte roodheid op en dit is vaak nog tot enkele uren na de peeling te zien. Verder is de hersteltijd na deze peeling kort, omdat het de huid juist krachtiger maakt! Tot slot krijg je een mooie glow. 

 

Wat omvat de behandeling: De Vitamine C Refresh bevat een uitgebreide reiniging in combinatie met een vitamine C peeling. 

Geschikt voor: Alle huidtypes als opfrisser

Reserveer deze behandelingPrijs: 77,50 incl. professioneel advies

Vitamine C Boost (intensieve opfrisser voor alle huidtypes)

Bij de Vitamine C Boost wordt een exfoliatie door middel van microkristallen gecombineerd met een hoog geconcentreerde Vitamine C peeling. Door steriele microkristallen wordt de bovenste dode huidlaag effectief verwijderd, waardoor vitamine C tot diep in de huid wordt opgenomen en een nog krachtigere werking kan uitoefenen. De peeling zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de huid vernieuwd en verfrist. Ook maakt de peeling de huid weerbaarder voor zon, waardoor minder snel zonschade optreedt in de huid.

Doordat de dode huidcellen voorafgaand aan de peeling al door middel van microkristallen zijn verwijderd, kan de peeling tintelen en prikkelen op de huid. Er treedt dan vaak roodheid op, wat vaak tot een paar uur na de behandeling zichtbaar is. Ook kan de huid in de dagen na de peeling licht gaan schilferen. 

 

Wat omvat de behandeling: Microdermabrasie behandeling, uitgebreide reiniging en vitamine C peeling. 

Geschikt voor: Alle huidtypes, met name een wat dikkere huid of een huid die al gewend is aan zuren. 

Reserveer deze behandelingPrijs: 110,- incl. professioneel advies

Intense Glow Peel (doffe huid, pigmentatie, anti-aging, acne littekens)

De Intense Glow Peel is een combinatiebehandeling welke een zeer krachtige mix van actieve werkstoffen bevat die de huid niet overgevoelig maken voor zonlicht, maar juist beschermen! Gluconolactone verwijderd de dode huidcellen op milde wijze en hydrateert gelijktijdig. 40% amandelzuur brengt de huid in balans door het overmaat aan talg te verminderen en waar nodig vocht in te brengen. 70% pure vitamine C is een krachtig antioxidant dat de huid versterkt, verfrist en zonschade voorkomt. Om alle deze ingrediënten nog dieper in de huid te laten werken, wordt microneedling toegepast door middel van onze Dermapen. 

De werkstoffen van de Intense Glow Peel kunnen tijdens de behandeling licht tintelen tot prikken in de huid en de huid kan warm aanvoelen. De microneedling kan gevoelig zijn, maar dit wordt gekalmeerd met het masker. Na de behandeling kan de huid licht rood zijn door de toegenomen doorbloeding in de huid, maar dit neemt in de uren na de behandeling al af. Na enkele dagen kan lichte schilfering optreden, maar dit is met een goede milde moisturizer al goed te verhelpen. 

 

Wat omvat de behandeling: Reiniging, exfoliatie door middel van amandelzuur en gluconolactone, vitamine C peeling, microneedling, voedend masker 

Geschikt voor: Alle huidtypes, doffe huid, pigmentatie, anti-aging, acne met roodheden en ontstekingen, restacne

Reserveer deze behandelingPrijs: 195,- incl. professioneel advies

Mela Lightening Peel (Melasma)

Melasma is een huidprobleem waarbij vaak wordt gedacht dat behandelingen in de zomer minder geschikt zijn, maar dat hoeft niet waar te zijn. Wel is melasma een hele reactieve vorm van pigment wat in de winter soms bijna weg lijkt te zijn, maar in de zomer ineens weer tot uiting kan komen. Om deze reden is het juist belangrijk om de huid met melasma sterker te maken in de zomerperiode. De juiste actieve werkstoffen zorgen ervoor dat de huid beter beschermd wordt tegen de gevoeligheid van de pigmentatie voor zonlicht. 

De Mela Lightening Peel bevat een mix van krachtige werkstoffen en lijkt op de Intense Glow Peel, maar dan speciaal voor melasma. Het hoofdingrediënt tranexaminezuur remt de vorming van nieuw pigment en verminderd het al aanwezig pigment. Om de ingrediënten nog dieper in de huid te laten werken, wordt microneedling toegepast door middel van onze Dermapen. 

De werkstoffen van de Mela Lightening Peel kunnen licht tintelen tot prikken in de huid en de huid kan warm aanvoelen. De microneedling kan gevoelig zijn, maar dit wordt gekalmeerd met het masker. Na de behandeling kan de huid licht rood zijn door de toegenomen doorbloeding in de huid, maar dit neemt in de uren na de behandeling al af. Na enkele dagen kan lichte schilfering optreden, maar dit is met een goede milde moisturizer al goed te verhelpen. 

 

Wat omvat de behandeling: Reiniging, exfoliatie door middel van gluconolactone en amandelzuur, pigment verlichtende peeling, microneedling, voedend masker 

Geschikt voor: Melasma

Reserveer deze behandelingPrijs: 195,- incl. professioneel advies

Pink Lifting Peel (anti-aging)

De Pink Lifting Peel is een combinatiebehandeling met een focus op anti-aging. Het unieke actieve planten ingrediënt Kudzu bevordert sterk de productie van collageen en elastine, waardoor de huid verstevigd. Ook wordt het tekort aan oestrogeen in de huid, een belangrijke oorzaak van huidverslapping, aangevuld. We combineren ter aanvulling exfoliatie met microneedling, waardoor dit ingrediënt nog dieper de huid in komt.  

De werkstoffen van de Pink Lifting Peel kunnen tijdens de behandeling licht tintelen tot prikken in de huid en de huid kan warm aanvoelen. De microneedling kan gevoelig zijn, maar dit wordt gekalmeerd met het masker. Na de behandeling kan de huid licht rood zijn door de toegenomen doorbloeding in de huid, maar dit neemt in de uren na de behandeling al af. Na enkele dagen kan lichte schilfering optreden, maar dit is met een goede milde moisturizer al goed te verhelpen. 

 

Wat omvat de behandeling: Reiniging, exfoliatie, microneedling en voedend masker 

Geschikt voor: Huidveroudering, zoals lijntjes, rimpels en huidverslapping 

Reserveer deze behandelingPrijs: 195,- incl. professioneel advies

Wat zeggen anderen over de zomerbehandelingen?Wat kan ik verwachten van de behandeling?

De zomerbehandelingen zorgen voor een echte glow in de huid. Je ziet er weer fris en stralend uit! Wat er verder in de huid gebeurd is afhankelijk van welke behandeling wordt uitgevoerd. De Vitamine C Boost en Vitamine C Refresh zijn iets meer oppervlakkige behandelingen. Bij de Intense Glow Peel, Mela Lightening Peel en Pink Peel wordt naast een bredere variatie van ingrediënten ook microneedling toegepast, waardoor de ingrediënten dieper en beter door de huid worden opgenomen en dus ook beter hun werking kunnen doen. De huidstructuur met poriën, fijne lijntjes en rimpels verzacht, aanwezige pigmentatie en vlekjes worden minder en de huid krijgt een intensieve boost wat op langer termijn optimale voeding geeft en de huid stimuleert om te vernieuwen.

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:


Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Waarom is een behandeling goed in de zomer?

Een behandeling in de zomer met de juiste ingrediënten zorgt ervoor dat de huid niet gevoeliger, maar juist sterker wordt tegen de zon. De huid zal minder schade krijgen door de zon en door de aanvullende voordelen van de ingrediënten wordt de huid ook goed gevoed en ziet er fris en stralend uit.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Bij de Vitamine C Refresh en Vitamine C Boost kan de huid iets roder zijn na de behandeling van de doorbloeding. Dit trekt na een aantal uur helemaal weg. Bij de Intense Glow Peel, Mela Lightening Peel en Pink Peel wordt microneedling toegepast, waardoor de huid hoogstwaarschijnlijk na de behandeling roder is van de doorbloeding. Gelukkig neemt dit ook al in de uren na de behandeling af en is dit de volgende dag nog nauwelijks zichtbaar.

Ga ik schilferen of vervellen na de behandeling?

Na de zomerbehandelingen zal vervellen minimaal zijn. We zullen het dus niet vervellen noemen, maar het kan voorkomen dat je na een aantal dagen een klein schilfertje ervaart op bepaalde plekken op het gezicht. Dit is met een goede moisturizer al nauwelijks meer zichtbaar.

Is een zomerbehandeling wel goed voor melasma?

Een specifiek samengestelde behandeling, zoals de Mela Lightening Peel, is juist sterk aan te raden in de zomer bij melasma. Melasma is een erg gevoelige vorm van pigment die vaak in de zomer tot uiting komt door de zon. Doordat we met de zomerbehandeling gebruik maken van ingrediënten die de huid juist sterker maken tegen de zon is zelfs de opvlambaarheid van melasma te minimaliseren.

Kunnen deze behandelingen bij een donkere huid worden uitgevoerd?

Alle zomerbehandelingen kunnen bij Huid veilig worden uitgevoerd bij de donkere huid. De gevoeligheid van de huid zal altijd worden besproken en hier zullen wij natuurlijk altijd gepast advies op toepassen met welke behandeling dan voor jouw huid het best geschikt is.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit verschilt per persoon en hangt af van het huidprobleem en het gewenste resultaat. De een heeft het gewenste resultaat na één behandeling en de ander na bijv. 4 behandelingen. De huidtherapeut zal voorafgaand de behandeling de huid uitgebreid analyseren en aangeven welke resultaten je kunt verwachten voor jouw huidprobleem.

Is een fruitzuurpeeling geschikt voor de donkere huid?

Een fruitzuur behandeling is zeker geschikt voor de donkere huid. Onze peelings zijn volledig veilig en worden aangepast aan het huidtype. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je aanvullend bent verzekerd is het vaak mogelijk dat de zorgverzekeraar de behandeling vergoed (uitsluitend bij behandeling van acne). Klik hier voor een overzicht om te kijken jouw zorgverzekeraar de behandeling mogelijk vergoed.

Ervaringen

Probeer eerst een vrijblijvend consultIncl. uitgebreide huidanalyse - Volledig kosteloos!

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid den haag instagram huid den haag

© 2021 Huid Den Haag - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact